NEWBORN

Na de zwangerschap is jullie kleintje er eindelijk en ben je vader of moeder geworden. Fantastisch, dit zijn zulke bijzondere en waardevolle momenten. De eerste periode is hectisch maar ook zo geweldig. Eerste keer huid op huid, het eerste huiltje, de geur van jullie kindje en dan die voetjes en handjes!

 

Als ik bij jullie thuis kom voor een newbornshoot volgen we het ritme van de baby. Alles gaat ontspannen en ik neem de tijd voor jullie. Ik gebruik daglicht en ben dus altijd op zoek naar ramen waar genoeg en mooi licht doorheen komt!

In jullie kraamperiode wil ik d.m.v. de foto’s een verhaal laten zien van jullie dagelijkse bezigheden. Laat je leiden door het ritme van de baby. Luier verwisselen, even troosten, de fles of borstvoeding geven, dat soort momenten zijn zo waardevol en leg ik allemaal vast.

 

Geef bij mij ook zeker aan of ik de borstvoeding mag vastleggen, jullie graag een fotomoment tijdens het badderen willen of samen onder de douche. Ik sta overal voor open en ik vind alles prachtig. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie écht zijn. Denk aan bijvoorbeeld een bijzondere plek in huis of een cadeau die jullie gekregen hebben en wat veel betekenis heeft. 

 

Ik ben zelf gek op details en vind het altijd hilarisch als dat gaapje of fronsje voorbij komt maar ook                      de heerlijke huidplooien, de handjes en voetjes etc.

Interesse in een newbornshoot gekregen?

Jullie krijgen ongedwongen en ontspannen foto’s van jullie pasgeboren baby en jullie kersverse gezin. 

Geen stress over jullie kleding want ik stuur jullie een brochure toe met wat algemene informatie en kleur- en kledingtips. 

 

Tijdens een newbornshoot wordt er eigenlijk gewoon heel veel geknuffeld, met de baby maar ook met je partner (of met het broertje of zusje), hoe heerlijk is dat? Jullie genieten echt even van dit moment om met elkaar te zijn!

Heb je bepaalde wensen? Geef dit ook aan bij mij en we maken er samen een onvergetelijke shoot van!

Wanneer de shoot plaatsvindt?

Als je weet dat je zwanger bent en graag (ook) een newbornshoot wilt, laat het mij dan z.s.m. weten zodat ik een plek voor jullie vrij kan houden.

 

Jullie uitgerekende datum noteer ik in mijn agenda en als de kleine ter wereld is gekomen, laten jullie mij dat weten via de mail of app. Dan kijken we naar een geschikte datum voor de shoot.

 

De newbornshoot plan ik meestal rond de 2 à 3 weken na de geboorte maar enkele weken ouder (of jonger) kan natuurlijk ook. Het is net wat jullie wens is en ook hoe goed jullie je voelen na de bevalling. Dat is heel belangrijk want als iemand zich niet fijn voelt zie je dat terug op de foto's.

 

"Ik kijk uit naar jullie nieuwe trots" ♥


Hieronder nog meer lieve newbornfoto's