BRANDING

Fijne en spontane beelden die passen bij jouw of jullie bedrijf!

 

Ben je je eigen bedrijf begonnen? En/of wil je graag beeldmateriaal voor jouw website, brochures en/of social media? Ik wil dit graag samen met jou creëren.

 

Een verhaal vertellen over jouw bedrijf met mijn foto’s, dat is wat ik wil. Dit laat ik dan ook graag terug zien in mijn beelden. Denk aan sfeer- en portretfoto’s maar ook aan detail- en eventueel productfoto’s als die er zijn. Het moet bij jou passen en wat we samen creëren moet uitstralen waar jouw bedrijf voor staat.

 

Het is belangrijk om de foto’s van jou en/of jouw branding up to date te houden. Heb je al een tijdje een mooi bedrijf maar passen de foto’s niet helemaal meer bij jou en jouw bedrijf op dit moment? Dan help ik je graag om het weer volledig naar jouw wens te maken.

 

Spannend voor de camera? Nee joh!

Zie het als een gezellige afspraak, we drinken gezellig wat, we leren elkaar kennen en we maken er een leuke shoot van. Dus laat je niet gek maken met de gedachte ‘ik ben niet fotogeniek’ want dat is gewoon niet waar! 

 

 

Iedereen is fotogeniek maar bij mij gaat het echt om de uitstraling. Zeker bij een brandingshoot is het belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij mij én dat jij trots bent op wat je doet en wie je bent. Dat is wat ik wil zien en wil vastleggen!

 

Locatie?

Heb jij een locatie of omgeving wat echt bij jou of je bedrijf past? Dan is het juist goed om in die omgeving foto’s te maken. Mocht je er niet uitkomen dan help ik je graag met een juiste locatie vinden.

 

Hetzelfde geldt voor outfits, wat past bij jou? Wat wil je uitstralen? Ook ik help je hierbij en zorgen we er samen voor dat het goed past bij jou en jouw bedrijf.

 

Laat mij weten wat je wilt vertellen met jouw bedrijf en dan maken we er samen wat moois van!

 

"Let's create together" ♥