PREGNANCY

Zwanger zijn is en blijft een bijzondere periode en dat is helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Hoe mooi en waardevol is het dan om deze herinnering vast te laten leggen zodat je dit nooit meer vergeet.

 

Jullie kijken uit naar de komst van jullie newborn en 9 maanden lijkt lang maar de tijd vliegt voorbij. Als straks jullie baby er is, weet je soms niet meer hoe jouw buik er uit zag.

De shoot vindt plaats op een fijne buitenlocatie in de natuur of bij jou thuis als er genoeg daglicht is.

Een shoot buiten én binnen is ook een leuke combinatie dus dat is ook mogelijk. Als je bijvoorbeeld ook graag in lingerie foto’s wilt, geef dit dan ook zeker aan als je een shoot boekt.

 

De shoot is samen met je partner (of met jullie gezin als er al andere kindjes zijn) maar ik maak ook altijd foto’s van jou alleen. Wil je liever helemaal alleen een shoot dan is dat uiteraard ook prima.

 

Ik vind het tof om een verhaal te vertellen met de foto’s over jouw/jullie zwangerschap. Daarom vind ik het altijd leuk om wat rond te lopen op de locatie en details vast te leggen zodat jullie verschillende soorten foto’s kunnen verwachten.

Interesse in een zwangerschapshoot gekregen?

Wees niet bang dat het heel statisch gaat worden want daar houd ik zelf ook niet van.

 

We maken ongedwongen en spontane foto’s en ik laat jullie vooral ook jullie eigen ding doen met af en toe wat tips en opdrachten vanuit mij!

 

Heb je bepaalde wensen of iets anders wat je graag zelf zou willen? Geef dit ook aan en we maken er samen een onvergetelijke shoot van!

Wanneer de shoot plaatsvindt?

Een zwangerschapsshoot plan ik tussen de 32 en 38 weken. Dit hangt vooral af van hoe jij je voelt.

 

Als je je fit en comfortabel genoeg voelt plannen we een moment in om te shooten.

 

Geen stress over jullie kleding want ik stuur jullie een brochure toe met wat algemene informatie en kleur- en kledingtips. Ook heb ik keuze uit 4 a 5 jurken die je kunt lenen tijdens de shoot! 

 

"Ik leg met liefde jullie zwangerschap vast" ♥


Hieronder nog meer mooie zwangerschapsbeelden!