WEDDING

 

Hi bruidspaar, gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

 

Yes, jullie zijn verloofd en de voorbereidingen zijn begonnen voor dé grote dag!    Een extra mooie en bijzondere dag in jullie leven!

 

Zo’n dag vliegt voorbij en door mijn beelden wil ik dat jullie de hele dag weer kunnen herbeleven. Het draait voor mij vooral om de sfeer, spontaniteit en het gevoel wat bij jullie en bij de bruiloft past, dat is mijn missie als fotograaf.

 

 

Ik leg jullie op een ongedwongen en onopgemerkte manier vast, ik houd van de kleine onverwachtse momenten en ik heb oog voor detail.

 

Het is belangrijk dat er een fijne klik is tussen ons en dat mijn stijl bij jullie past. Ik plan          daarom altijd een kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen.

 

"De mooiste herinneringen leg ik voor jullie vast zoals jullie echt zijn"

Benieuwd naar een prewedding shoot?

Dit is een fotoshoot die we samen doen vóórdat jullie grote dag is, dit mag in trouwkleding maar mag uiteraard ook in andere outfits zoals bijvoorbeeld deze shoot.

 

Het heeft een paar voordelen om een shoot van te voren te doen, zeker als je voor de                              camera staan wat spannend vindt:

1. We leren elkaar nog beter kennen

2. Je raakt gewend aan de camera en daardoor kun je je ook beter ontspannen op de grote dag

3. Je extra veel foto’s hebt rondom jullie bruiloft

Mocht je hier interesse in hebben of een ander tof idee hebben? Laat het mij weten en we kijken wat het beste bij jullie past!

 

Benieuwd naar mijn trouwbrochure?

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Of een andere vraag? Laat het mij weten!

 

Ik ben erg enthousiast, ik spiegel mij gemakkelijk aan het gezelschap en ik leg jullie bruiloft daarom vast met een grote glimlach!

 

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op!

 

"Ik maak van jullie bruiloft een onvergetelijke dag" ♥


Hieronder nog meer mooie verschillende beelden van prachtige momenten!