FAMILY

'liefdevolle herinneringen voor altijd vastgelegd'  is niet voor niets mijn quote.

 

Met het gezin of met de hele familie samen op de foto zijn momenten waar je graag nog lang op terug kijkt!

 

Ik vind het leuk om veel verschillende momenten te pakken en die momenten zijn vaak puur en spontaan en daar houd ik van! Deze herinneringen vastleggen zoals jullie zijn als gezin of familie.

Ik laat de gezinnen/families vaak ook hun eigen gang gaan tijdens de shoot en dan gaan ze samen lekker spelen, knuffelen, lachen of rennen met de kindjes.

 

Ik meng mij vaak tussen het gezin of de familie en dan schiet ik tussendoor de mooie momenten van jullie samen. En soms speel ik gezellig even mee natuurlijk haha!

 

Soms geef ik wat opdrachten of tips tijdens de shoot maar het blijft ontspannen en ongedwongen. Ik ben niet van het poseren maar bij grotere families moeten er voor een paar groepsfoto’s de mensen wat meer “neergezet” worden, maar dan is het daarna ook weer klaar hoor haha!

De shoot vindt plaats op een fijne buiten locatie in de natuur en vaak wandelen we gezellig een stukje om elkaar beter te leren kennen. We kunnen naar allerlei plekken toe, denk aan bos, duin, strand, water, stad, park etc. maar ik sta ook open voor andere mooie plekken. Laat het mij weten als je een shoot boekt waar je interesse naar uit gaat.

 

Interesse in een gezins- of familieshoot gekregen?

Ik vind het tof om een verhaal te vertellen met de foto’s over jullie gezin of familie. Wees lekker ontspannen en maak er een gezellig uitje van met elkaar!

 

Huisdieren mee? Natuurlijk, geen probleem!

 

Wanneer de shoot plaatsvindt?

Een gezin- of familieshoot is qua licht en het weer het mooiste in het voorjaar of het najaar. Ook qua zonsopgang en zonsondergang zijn dit vaak geschiktere tijden voor o.a. jonge gezinnen.

 

Ik ben flexibel dus we kijken altijd samen naar een geschikte datum en tijd.

 

Geen stress over jullie kleding want ik stuur jullie een brochure toe met wat algemene informatie en kleur- en kledingtips. 

 

"Ik leg jullie familieliefde heel graag vast" ♥


Hieronder nog meer mooie gezins- en familiefoto's!